Att äga bil medför naturligtvis kostnader förutom själva bilköpet. Så här kan vi hjälpa till att underlätta ditt bilägande:

 

Äga bilServiceavtal med fast månadskostnad

Om du köper en ny eller begagnad Volvo eller Renault (obs! fr.o.m. årsmodell -10 på Renault) så kan du teckna ett Serviceavtal som ger dig Original Service till en fast månadskostnad i 24 eller 36 månader. Eftersom avtalet kan gälla till dess bilen har rullat 45.000 mil, kan man teckna avtal på en begagnad Volvo eller Renault precis efter utförd service. Avtalet upphör automatiskt vid ägarbyte eller passerad maxgräns för ålder eller mil. Månadskostnaden baseras på bilmodell, mätarställning, årlig körsträcka och eventuella tilläggstjänster. Om verklig körsträcka avviker från avtalad så sker en justering efter verkstadsbesöket och priset höjs följaktligen vid övermil och sänks vid undermil. För tiden som gått fram till justeringen sker en retroaktiv debitering alternativt kreditering. Den minimala körsträckan för att ett serviceavtal ska kunna tecknas är 1.500 mil/år.

Flera ekonomiska fördelar
Vid tecknande av ett serviceavtal så skyddas du från eventuella prishöjningar under avtalstiden. Eftersom serviceavtalet betalas via Volvokortet utgår även bonus på alla inköp och betalningar med Volvokortet hos oss. (ej tobak, spel och bilar)
Våra säljare, kundmottagare och Personliga Servicetekniker kan berätta mer.


 

Försäkring

Volvia försäkrar Volvo och andra bilmärken som vid köp hos oss finansieras med Volvo Billån. På liknande sätt har Renault och Dacia har egna märkesförsäkringar via Volvia.
En av alla fördelar med att försäkra bilen hos Volvia är närheten till oss eftersom Volvoåterförsäljare är lokala representanter för Volvia. Därför blir skaderegleringen enklare om oturen skulle vara framme. Detta gäller så klart även bilar med Renault- eller Daciaförsäkring. Med Volvo- eller Renaultkortet finns möjligheten att dela upp försäkringen månadsvis – ett smart sätt att sprida kostnaden för att äga bil.
Vi kan berätta ännu mer om bilförsäkringar, tala med:
Christina Norgren telefon 0240-87818 eller Anna-Lena Kvicker 0240-87823

Volvia försäkring >>
Renault försäkring >>
Dacia försäkring >>


Din vän på vägen – Assistans!

Assistans kan vara allt från att bistå vid däckbyte om du får punktering i mörker och ösregn på E4:an, till att bärga bilen och ordna med boende eller flyg betalt medan den repareras.

Volvo assistans >>
Renault Assistans >>
Dacia assistans >>


 

FAQ Volvo On Call

Här får du hjälp med det mesta som rör Volvo On Call. Om du ändå har problem så är du alltid välkommen in till oss så hjälper vi till. Förlängning av abonnemang går även att göra i vår butik.
Till Volvo On Call >>