Att äga bil medför naturligtvis kostnader utöver själva köpet av bilen. Här kan du läsa om hur vi kan hjälpa till för att underlätta ditt bilägande:

 

Äga bilServiceavtal med fast månadskostnad
Vi erbjuder service till fast månadskostnad med Serviceavtal som underlättar att äga bil!
Köper du en ny eller begagnad Volvo eller Renault (obs! fr.o.m. årsmodell -10 på Renault) kan du teckna ett Serviceavtal som ger dig Original Service till en fast månadskostnad i 24 eller 36 månader. Eftersom avtalet kan gälla till dess bilen har rullat 45.000 mil, kan du teckna avtal på en begagnad Volvo eller Renault precis efter utförd service. Avtalet upphör automatiskt vid ägarbyte eller passerad maxgräns vad gäller ålder eller mil. Din månadskostnad baseras på bilmodell, din bils mätarställning, årlig körsträcka och vilka tilläggstjänster som du har valt. Om verklig körsträcka avviker från avtalad sker en justering efter verkstadsbesöket, där priset höjs vid övermil och sänks vid undermil. För tiden som gått fram till justeringen sker en retroaktiv debitering alternativt kreditering. Den minimala körsträckan för att ett serviceavtal ska kunna tecknas är 1.500 mil/år.

Flera ekonomiska fördelar
Vid tecknande av ett serviceavtal är du skyddad från eventuella prishöjningar under avtalstiden.I och med att serviceavtalet betalas via Volvokortet så får du även bonus på alla inköp/betalningar med Volvokortet hos oss.
Våra säljare, kundmottagare och Personliga Servicetekniker kan berätta mer.


 

Försäkring

Volvia försäkrar Volvo samt andra bilmärken som vid köp hos oss finansieras med Volvo Billån.Renault och Dacia har egna märkesförsäkringar via Volvia.
En av alla fördelar med att försäkra bilen hos Volvia är närheten till oss eftersom Volvoåterförsäljare är lokala representanter för Volvia. Detta underlättar även vid skaderegleringen om oturen skulla vara framme. Detta gäller så klart även bilar med Renault- eller Daciaförsäkring. Med Volvo- eller Renaultkortet kan du dela upp försäkringen månadsvis – ett smart sätt att sprida kostnaden för att äga bil.
Vi kan berätta mer om bilförsäkringar, tala med:
Christina Norgren telefon 0240-87818 eller Anna-Lena Kvicker 0240-87823

Volvia försäkring >>
Renault försäkring >>
Dacia försäkring >>


Assistans – din vän på vägen!

Assistans kan vara allt från att bistå vid däckbyte om du får punktering i mörker och ösregn på E4:an, till att bärga bilen och se till att du får boende eller flyg betalt medan den repareras.

Läs mer om Volvo assistans >>
Läs mer om Renault Assistans >>
Läs mer om Dacia assistans >>


 

Volvo- och Renaultkort med CarPay

För alla bilägare! Det bästa biltillbehöret – helt gratis!

Med ett Volvo-eller Renaultkort samlar du hela ditt bilägande på ett ställe, hos oss på Gösta Samuelsson Bil. Du kan använda kortet i butik, verkstad, tvätt och när du tankar. Volvo-eller Renaultkortet har ingen årsavgift och är i övrigt avgiftsfritt. Har du inget kort är du välkommen in till oss så ordnar vi ett direkt!

Alla bilägare kan ha Volvokortet men för dig som kör Volvo
är det snudd på oumbärligt för det gör nöjet av att äga bil så mycket
enklare och mer ekonomiskt.
Läs mer om Volvokortet >>

Renault- och Daciaägare har ett eget kort, Renaultkortet, som
har samma fina förmåner som Volvokortet.
Läs mer om Renaultkortet >>


 

Med appen CarPay förenklas bilekonomin!

 

CarPay är en app från Volvofinans Bank som skapar ännu mer värde för alla som har Volvokort och Renaultkort. I CarPay kan du ansöka om och aktivera nytt kort och får sedan enkel och tydlig översikt över hela din bilekonomi. Har du redan ett kortkonto loggar du in och kan se allt från saldo och korttransaktioner till sparkonto, billån, leasing, lokala erbjudanden och inte minst intjänad bonus.
Dina bonuscheckar samlas också i CarPay och du kommer enkelt åt dem direkt i mobilen. En nyhet som bara erbjuds i CarPay är att du kan lösa in dina bonuscheckar mot drivmedel när du tankar på Tanka. Summan på din inlösta bonuscheck dras av från din nästa tankning och syns på nästa faktura.
Ladda ner CarPay i App Store eller på Google Play. Läs mer på carpay.se >>
(CarPay kan bara användas av privatpersoner, ej företag)

Några fler fördelar med Volvo-och Renaultkort:
Betala bilförsäkringen månadsvis
Dela självrisken på 4 månader RÄNTEFRITT
Billig bensin hos TANKA
Rabatt på hyrbil hos Hertz
VISA-funktion utan årsavgift
Sätt in pengar mot bra ränta
Prisvärd och bra färdförsäkring
Månadserbjudanden från Gösta Samulesson Bil
Betala med kortet hos Bilprovningen
Betala i parkeringsautomater eller via mobilen
Avisering Volvo/Renault Billån via kortet
Uppföljning av ditt konto på www.volvokort.com
Rabatter och erbjudanden från våra samarbetspartners


 

FAQ Volvo On Call

Här får du hjälp med det mesta som rör Volvo On Call. Om du ändå har problem är du alltid välkommen in till oss så hjälper vi till. Förlängning av abonnemang går även att göra i vår butik om ni önskar det.
Till Volvo On Call >>