CarPay ger dig full koll på din bilekonomi !

CarPay
För smart bilekonomi

CarPay är en app från Volvofinans Bank som skapar ännu mer värde för alla som har Volvokort och Renaultkort. Du ansöker om och aktiverar ett nytt kort och får sedan enkel och tydlig översikt över hela din bilekonomi. Har du redan ett kortkonto loggar du in och kan se allt från saldo och korttransaktioner till sparkonto, billån, leasing, lokala erbjudanden och inte minst intjänad bonus.
Här samlas bonuscheckar och du kommer enkelt åt dem direkt i mobilen. En nyhet som bara erbjuds i CarPay är att du kan lösa in dina bonuscheckar mot drivmedel när du tankar på Tanka. Summan på din inlösta bonuscheck dras av från din nästa tankning och syns på nästa faktura.

Betala med appen – även när du tankar

Du vet väl att du kan betala ditt verkstadsbesök och din service hos din Volvo- och Renaulthandlare direkt med CarPay? Hur smidigt som helst. Nu kan du också betala med mobilen när du tankar på Tanka, kvittot får du i appen.

  1. Starta appen. Om du har platstjänster på visas per automatik stationen du befinner dig vid. Logga sedan in med ditt BankID.
  2. Välj pump och gå sedan ut och tanka.
  3. När tanken är fylld är det bara att avsluta. Kvittot får du direkt i appen

Prova själv hur enkelt det är vid nästa besök. Välkommen till vår Tanka-station i Ludvika.

Ladda ner appen i App Store eller på Google Play. Läs mer på carpay.se >>
( kan bara användas av privatpersoner, ej företag)

Har du redan appen? Se till att uppdatera appen till den senaste versionen för att du ska kunna betala med den.

Välkommen in i vår butik så hjälper vi dig att komma igång. Innan du kommer så se till att du har Mobilt Bank-is installerat.


Mer om Volvo/Renaultkort >>