Våra bilsäljare hjälper dig med din nästa bilaffär!
Det är skönt att sitta i lugn och ro och prata inför nästa bilköp. Det finns många funderingar inför bilaffären och våra bilsäljare finns här för dig för t.ex val av lämplig bilmodell, finansiering, försäkringar, serviceavtal mm. Vi ordnar självklart provkörningar av de bilar du är intresserad av.
Så kontakta gärna en bilsäljare hos Gösta Samuelsson Bil för att boka en tid som passar dig.

Carina - bilsäljare

Carina Linder

Bilsäljare

0240-878 21

carina.linder@gsbil.se

Janne - bilsäljare

Jan Letterbrink

Bilsäljare

0240-878 25

jan.letterbrink@gsbil.se

Marcus - bilsäljare

Marcus Malmkvist

Bilsäljare

0240-878 26

marcus.malmkvist@gsbil.se

Bilsäljare

Mattias Johansson

Bilsäljare

0240-878 22

mattias.johansson@gsbil.se

Magnus

Magnus Gråbo

Säljchef

0240-878 19

magnus.grabo@gsbil.se

Att köpa en ny bil är en stor investering men med Volvo- eller Renault Billån hjälper vi dig att finansiera ett bilköpet av en ny eller begagnad bil hos oss. Våra finansieringar har förmånliga villkor och flexibla upplägg. Det är enkelt och tryggt och som säkerhet behövs oftast bara bilen du lånar till.

Med Volvo Inclusive Billån blir ditt liv lite enklare, tryggare och mer ekonomiskt. Du får extra förmånliga villkor och alla kostnader på en enda faktura. Tankar du med Volvokort hamnar även drivmedelskostnaden på samma faktura. Tillsammans med Volvo och Volvia har vi marknadens kanske bästa bilägarkoncept där allt ingår i månadskostnaden när du köper en ny Volvo. Billånet tecknas med en avtalstid om minst tre år.

Volvofinans har finansierat billån sedan 1959 så här finns kunnandet!

Privatleasing har senaste åren ökat i popularitet. Privatleasing innebär att du ”hyr” en bil under en längre tid, vanligen 3 år, till en fast månadskostnad. Oftast ingår serviceavtal och försäkring men tex bränsle, däck och skatt betalar man själv.

Care by Volvo är en fullservicetjänst och ett bekvämt sätt att ha bil. Du tecknar ett abonnemang på 36 månader och betalar alltid samma månadskostnad. Till skillnad från ett billån behöver du inte heller betala någon kontantinsats. När abonnemangstiden är slut lämnar du tillbaka bilen till oss. Läs mer om Care by Volvo >>>

Skillnaden mellan lån och leasing >>>

Volvo/Renaultkort >>>

Tala med en bilsäljare hos Gösta Samuelsson Bil så får du veta mer!