Carina Linder

Bilsäljare

0240-878 21

carina.linder@gsbil.se

Marcus Malmkvist

Bilsäljare

0240-878 26

marcus.malmkvist@gsbil.se

Johan Fryxell

Försäljningschef 0240-87819

johan.fryxell@gsbil.se

Att köpa bil i oroliga tider

Det är mycket som inte är som vanligt nu men behovet av att byta bil kvarstår för många ändå.

Vi finns på plats i Bilhallen och för den som tvekar att ge sig ut finns det några bra lösningar som vi vill tipsa om:

Ny bil: ”Bygg din bil” :

Volvo >>>

Renault >>>

Dacia >>>

Begagnad bil och ny bil för snabb leverans >>>

När du hittat en bil som du är intresserad av så kontaktar du oss via kontaktuppgifterna här eller vår chat.

Vi går vidare med dina frågor, ger råd om finansiering, försäkring mm. Önskas en personligare kontakt har vi olika digitala lösningar där vi kan prata och visa bilder eller film på bilar vi har i lager.

Om du sedan vill gå vidare till affär så ordnar vi alla papper, finansieringen och slutligen en leverans hem till dig om det är önskvärt.

Välkommen att leta din nästa bil hos oss!

Att köpa en ny bil är en stor investering men med Volvo- eller Renault Billån hjälper vi dig att finansiera ett bilköpet av en ny eller begagnad bil hos oss. Våra finansieringar har förmånliga villkor och flexibla upplägg. Det är enkelt och tryggt och som säkerhet behövs oftast bara bilen du lånar till.

Med Volvo Inclusive Billån blir ditt liv lite enklare, tryggare och mer ekonomiskt. Du får extra förmånliga villkor och alla kostnader på en enda faktura. Tankar du med Volvokort hamnar även drivmedelskostnaden på samma faktura. Tillsammans med Volvo och Volvia har vi marknadens kanske bästa bilägarkoncept där allt ingår i månadskostnaden när du köper en ny Volvo. Billånet tecknas med en avtalstid om minst tre år.

Volvofinans har finansierat billån sedan 1959 så här finns kunnandet!

Privatleasing har senaste åren ökat i popularitet. Privatleasing innebär att du ”hyr” en bil under en längre tid, vanligen 3 år, till en fast månadskostnad. Oftast ingår serviceavtal och försäkring men tex bränsle, däck och skatt betalar man själv.

Care by Volvo är en fullservicetjänst och ett bekvämt sätt att ha bil. Du tecknar ett abonnemang på 36 månader och betalar alltid samma månadskostnad. Till skillnad från ett billån behöver du inte heller betala någon kontantinsats. När abonnemangstiden är slut lämnar du tillbaka bilen till oss. Läs mer om Care by Volvo >>>

Skillnaden mellan lån och leasing >>>

Volvo/Renaultkort >>>

Tala med en bilsäljare hos Gösta Samuelsson Bil så får du veta mer!