Företaget idag

Vi på Gösta Samuelsson Bil är stolta över att ha unikt starka marknadsandelar i vår region, och för mig är det ett kvitto på att vi har en engagerad personal som gillar nöjda kunder och att våra värderingar följs. Vi lovar nämligen att sätta dig som kund i fokus och göra allt för att få dig nöjd. Vi lovar också att vara ärliga mot dig som kund och mot våra övriga intressenter som exempelvis myndigheter. Det är detta som gör oss stolta över att arbeta på Gösta Samuelsson Bil!

Våra bilmärken är naturligtvis också en viktig grundsten för vår framgång. Volvo kännetecknas av kvalitet, säkerhet och miljö med en bränsleeffektivitet på världsnivå. Med våra andra starka märken Renault och Dacia har vi ett fantastiskt produktsortiment som gör att vi kan erbjuda nya bilar i alla kategorier. Lägg dessutom till att vi är väldigt duktiga på begagnade bilar, så innebär det att vi har ett komplett produktprogram med både nytt och begagnat, precis som det skall vara!

Gösta Samuelsson Bil

En annan anledning till vår framgång är att vi kan erbjuda dig en helhetslösning där vi tar hand om det mesta som har med ditt bilägande att göra. Vi kan hjälpa dig med bilköp, drivmedel, försäkring, finansiering, verkstadstjänster med personlig servicetekniker, bilskador, lackering, serviceavtal med fast månadskostnad (inklusive hämta/lämna service), hyrbilar, däckhotell, rekonditionering, reservdelar (nya och begagnade) samt tillbehör. Allt samlar du på en faktura med hjälp av Volvo/Renault-kortet – enkelt och bekvämt!

Vi är mitt i ett generationsskifte på företaget då Gösta Samuelsson succesivt lämnar över till mig. Jag, som då representerar andra generationen, ser verkligen fram emot att fortsätta utveckla vårt företag tillsammans med alla 50 medarbetare. Tillsammans skall vi fortsätta ge dig en bra upplevelse av ditt besök!

Tobias Wångmar
Vd
Gösta Samuelsson Bil