Om du vill vara med i ett framgångsrikt team och utveckla vårt företag, så skall du söka tjänsten som bilsäljare med fokus på kundrelationer.

Som bilsäljare av nya Volvo och begagnade bilar ansvarar du för hela säljprocessen, som till exempel affärsförslag, finansieringslösningar, inköp av inbytesbilar, försäljning och leverans. Du är proaktiv och bearbetar såväl privat- som företagsmarknaden. Du brinner för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och att arbeta enligt våra värdeord passion, ärlighet och långsiktighet.

Som person är du kreativ, social och har sinne för affärer. Branscherfarenhet är en fördel, men det viktigaste är att du är driven och passionerad för kundmötet!

Vår bransch står inför en stor omställning, och vill du vara med på en spännande resa, så tveka inte att maila in din ansökan, bestående av personligt brev och CV, till johan.fryxell@gsbil.se.
Har du några funderingar så får du gärna att höra av dig till Johan på tel. 0240-87819.

Vi behöver din ansökan senast 30/9-2021.


Nu har du chansen att söka tjänsten som bilskadetekniker hos oss på Gösta Samuelsson Bil.

Som Bilskadetekniker arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter inom ramen för en skadeteknikertjänst.

Vi söker dig som har ett genuint bilintresse, är positiv och har känsla för bra service och nöjda kunder. Du ska vara noggrann och självgående men även se helheten och samarbetet i teamet.
Du har erfarenhet av yrket sedan tidigare och du har B-körkort.

Om du tycker det låter intressant så tveka inte att maila in din ansökan till peter.haggkvist@gsbil.se

Vi behöver din ansökan senast 30/9-2021.


Nu har du chansen att söka tjänsten som personlig servicetekniker hos oss på Gösta Samuelsson Bil.

Som personlig servicetekniker arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter som till exempel service, diagnos och reparationer. Du ansvarar för att ha all kommunikation med kunden före, under och efter utfört arbete.

Vi söker dig som har ett genuint bilintresse, är positiv och brinner för att ge kunden en bra upplevelse vid besöket hos oss. Du har erfarenhet av yrket sedan tidigare och du har B-körkort.

Om du tycker det låter intressant så tveka inte att maila in din ansökan till daniel.pettersson@gsbil.se. Du når honom även på 0240-87832.

Vi behöver din ansökan senast 10/10 2021.