Vår verkstad är auktoriserad verkstad för Volvo, Renault och Dacia.
Vi arbetar med flera gemensamma servicekoncept, med målet att göra ditt bilägande så enkelt och väl fungerande som möjligt. Bland annat Personlig Servicetekniker, Däck&Direktservice och Original Service.
Arbetet på en auktoriserad verkstad har ändrat sig mycket sedan den tiden då skiftnyckel och skruvmejsel var de viktigaste verktygen. Vid service på en modern bil använder våra mekaniker den senaste datortekniken. Eftersom många av din bils system är beroende av mjukvara, hör du förmodligen mekanikerna diskutera den senaste mjukvaruversionen snarare än mekaniska problem.
Vi har de specialverktyg och mjukvaror som behövs för att klara av service och reparationer på att profesionellt sätt. Detta ska du ta hänsyn till om du jämför oss med ”allbilsverkstäder”. Jämför oss gärna med andra men jämför då ”äpplen med äpplen” och inte ”äpplen med päron” ! Ett exempel är kamremsbyte som är en större kostnad för bilägaren. När man jämför priset mellan verkstäder måste man fråga om t.ex spännrulle ingår.
Läs mer om vår Prisgaranti >>

Vi anser att det är viktigt för dig att ha tillgång till en bil även när din egen bil är på verkstaden. Du kan därför enkelt boka en verkstadshyrbil till ett fast pris/dygn som innefattar 5 mils körning inklusive bensin och självriskreducering. Verkstadshyrbilen är alltid en Volvo eller Renault av senare modell.
Tala med din Personliga Servicetekniker eller kundmottagningen när du bokar verkstadsbesöket, så står en verkstadshyrbil till ditt förfogande när du kommer.