För alla bilägare, det bästa biltillbehöret – helt gratis!

Med ett Volvo-eller Renaultkort samlar du hela ditt bilägande på ett ställe, hos oss på Gösta Samuelsson Bil. Du kan använda kortet i butik, verkstad, tvätt och när du tankar. Volvo-eller Renaultkortet har ingen årsavgift och är i övrigt avgiftsfritt. Har du inget kort är du välkommen in till oss så ordnar vi ett direkt!
Observera att vår butik är kontantfri!

Fem Fina Fördelar när du betalar med kortet hos oss:
1. Du får 5 % rabatt på verkstadsarbete och butiksinköp (gäller privatpersoner) när du betalar med ditt Volvo-eller Renaultkort från Gösta Samuelsson Bil. Gäller på vår personbilsverkstad och i butiken på Bilvägen, rabatten dras på fakturan.
( kan ej kombineras med andra avtal, specialpriser eller erbjudanden)
2. Med Volvo-eller Renaultkort får du alltid 10 öre/liter i rabatt på bensin, etanol och diesel när du tankar hos oss.
3. När du handlar i butiken eller lämnar bilen till verkstaden har du möjlighet att be om att få köpbeloppet uppdelat på 4 månader räntefritt utan avgifter. Då får du 1/4 av beloppet uppfört på var och en av de kommande fyra månadernas kontoutdrag. För några produkter i vår butik erbjuds utökad tid för räntefri delbetalning. Ett räntefritt köp kan du när som helst omvandla till vanligt kreditköp. I det fallet betalar du givetvis ränta på den utnyttjade krediten.
4. 1% bonus när du handlar hos oss. När du betalar med ditt Volvokort eller Renaultkort hos oss eller på Tanka får du alltid 1 % av summan i bonus. När du når 5 000 poäng får du en värdecheck på 50 kronor som du kan använda i vår butik, i verkstaden samt även lösa in mot drivmedel via appen CarPay när du tankar på Tanka. Handlar du med kortet utanför Volvo- och Renaulthandeln får du 0,5 % i bonus på alla dina köp.
Bonus utgår ej på bilköp, spel, lotteri och kontantuttag
5. Med Volvo-eller Renaultkort från oss blir det billigare att ta hand om din bil. Vi erbjuder 20% tvättrabatt i vår automattvätt vid Tanka.

 

Alla bilägare kan ha Volvokortet men för dig som kör Volvo
är det snudd på oumbärligt för det gör ditt bilägande så mycket
enklare och mer ekonomiskt.
Läs mer om Volvokortet >>

 

 

 

Renault- och Daciaägare har ett eget kort, Renaultkortet, som har samma fina förmåner som Volvokortet.

Läs mer om Renaultkortet >>

 

 

 

Några fler fördelar med Volvo-och Renaultkort:
Betala bilförsäkringen månadsvis
Dela självrisken på 4 månader RÄNTEFRITT
Billig bensin hos TANKA
Rabatt på hyrbil hos Hertz
VISA-funktion utan årsavgift
Sätt in pengar mot bra ränta
Prisvärd och bra färdförsäkring
Månadserbjudanden från Gösta Samulesson Bil
Betala med kortet hos Bilprovningen
Betala i parkeringsautomater eller via mobilen
Avisering Volvo/Renault Billån via kortet
Uppföljning av ditt konto på www.volvokort.com
Rabatter och erbjudanden från våra samarbetspartners


 

Med appen CarPay förenklas bilekonomin!

CarPay är en app från Volvofinans Bank som skapar ännu mer värde för alla som har Volvokort och Renaultkort. I CarPay kan du ansöka om och aktivera nytt kort och får sedan enkel och tydlig översikt över hela din bilekonomi. Har du redan ett kortkonto loggar du in och kan se allt från saldo och korttransaktioner till sparkonto, billån, leasing, lokala erbjudanden och inte minst intjänad bonus.
Dina bonuscheckar samlas också i CarPay och du kommer enkelt åt dem direkt i mobilen. En nyhet som bara erbjuds i CarPay är att du kan lösa in dina bonuscheckar mot drivmedel när du tankar på Tanka. Summan på din inlösta bonuscheck dras av från din nästa tankning och syns på nästa faktura.
Ladda ner CarPay i App Store eller på Google Play. Läs mer på carpay.se >>
(CarPay kan bara användas av privatpersoner, ej företag)